Hva er selvforsvar.

Selvforsvar er en handling der en person fysisk forsvarer seg mot angrep.
Selvforsvar er kategorisert som kampsport og bør ikke forveksles med kampsport, da det ikke er noen sportskonkurranser.
Undervisning i selvforsvar er basert på teknikker innen kampsport eller naturlige reaksjonsmønstre.
Selvforsvar basert på naturlige reaksjonsmønstre er innenfor Norske lover, som ser selvforsvar som en helhet, som vanligvis starter før den fysiske volden og kan slutte lenge etter , som for eksempel. i en posttraumatisk stressreaksjon.​

Hva er den beste selvforsvar?

Å beskytte deg selv og din familie hele tiden er en viktig bekymring.

I dag er forbrytelser som røverier og tyverier mer enn noen gang rundt hjørnet og i økende grad.

Har du noen ganger våknet omnatten med lyden av en inntrenger som gikk innom huset ditt klokkentre om natta?

Vi bør ikke vente på den kriminelle og inntrengeren før vi våkner til virkeligheten for å beskytte våre mest dyrebare, og i dette tilfellet må vi alle være klare med ekstra forholdsregler og ikke vente på et bestemt tyveri for å overraske oss og vil gjøre det noe som ikke skal fanges, inkludert skade på oss og våre familier.

Ikke bare at vi kan være i fare i våre hjem, menvi kan også møte slike trusler, selv når vi går fredelig fra jobb til hjemmet om kvelden/natten når plutselig en personbestemmer seg for å raner deg fra dinlommebøker og mobiltelefoner.

Ikke bare at disse folker fast bestemt på å ta våre penger og dyrebare eiendeler, men fordi de til tider også vil gjøre alt for å hindre oss fra å skade eller stoppe dem.

Hva skal du/dere gjøre hvis du/dere ikke klare å forsvare oss.

Hvordan skal vi forsvare ikke bare våre eiendeler, men også våre liv?

Alle burde kunne forsvare seg selv, selv om vi sier at vi ikke trenger å bruke mye penger på våpen, for eksempel pistol/rifle og pepper spray.

(Vi oppfordre ikke at dere skal kjøpe våpen, men hvis dere gjøre dette, skal du gjøre via offisielle godkjente myndigheter).

Vi kan lage DIY våpen for grunnleggende forsvar.

Mens det er våpen å kjøpe på nettet, kan de ikke være ideelle for alle, spesielt for de som bare har et stramt budsjett å bruke på dem.

Men bekymre deg ikke selv fordi materialene dereskal bruke ienkelteprosjekter, er svært rimelige, noen av dem du kan finne i ditt hjem.

Vi skal ikke forklare dere hvordan eller hvilke våpen dere kan/skal lage.

Alt ansvar ligger hos deg/dere når du skal lage disse våpen eller klikker på linken, vi ta ikke noen form av ansvar for noen av disse prosjekter.

geoengineering norway